Nemzetközi foci

Solari ismét száműzi Iscót a kezdőcsapatból?

A Valencia elleni rangadó vár a Real Madridra szombat este.

Annak ellenére, hogy a Real Madrid győzelemmel abszolválta az AS Roma elleni csoportrangadót a hétközi Bajnokok Ligája-fordulóban, egyáltalán nincs nyugalom és békesség a királyi gárda háza táján.

Egyrészt a szurkolók még a mai napig nehezen tették túl magukat az Eibartól elszenvedett 3-0-s bajnoki vereségen, másrészt pedig a csapaton belülről is folyamatosan azok a pletykák látnak napvilágot, hogy nincs minden rendben a játékosok és Santiago Solari vezetőedző között – az új tréner nagyon csúnyán összekapott Iscóval, míg Keylor Navas a nyilvánosság előtt borult ki és adott hangot elégedetlenségének.

Ilyen körülmények között jön az újabb feladat Sergio Ramosék számára a spanyol bajnokságban, ami egyáltalán nem lesz egyszerű, hiszen a tizenhárom forduló alatt csupán két vereséggel rendelkező és idegenben öt meccs óta veretlen Valencia látogat a Santiago Bernabéuba.„A denevérek” is BL-meccset játszottak a héten, a Juventus otthonában majdnem összejött a bravúr, de végül 1-0-ra nyertek Cristiano Ronaldóék.

A győzelem nagyon fontos lenne Modricéknak, hiszen egy vereség esetén a Sevilla kilenc, míg a Barcelona nyolc ponttal lóghat meg előttük, a Valencia pontszámban beérheti őket, míg a többi eredmény alakulásától függően még az is előfordulhat, hogy a hatodikról a tizenkettedik helyre csúszik vissza a Real.

Santiago Solari biztosan nem számíthat a sérült Nachóra és Casemiróra, míg Marcelino Rodrigót és Cserisevet kénytelen nélkülözni.

A 20.45-kor kezdődő mérkőzést a Spíler2 Tv élőben közvetíti. A további szenzációs tv-s kínálatot ide kattintva nézheted meg.

A várható kezdőcsapatok a Marca szerint

Fotó: marca.com

címlapfotó: Filippo MONTEFORTE / AFP

Olvasói sztorik