Nemzetközi foci

Ismét nyert és továbbra is veretlen a Juventus

Cristiano Ronaldo ismét betalált, sima győzelem a Fiorentina ellen.

A Juventus továbbra is veretlenül vezeti a Serie A-t: a Fiorentinát is legyőzte, ráadásul idegenben.

Az első játékrész során mindkét együttesnek akadtak lehetőségei, de gólt csak a torinóiak tudtak szerezni, Rodrigo Bentancur egy remek labdaátvételt követően áttörte a védelmet majd pontos lövést mutatott be, a labda a bal alsó sarokba ment.

A fordulást követően is szoros volt a mérkőzés, a labdabirtoklást leszámítva, ott kicsit a Juve dominált. Elég sokat kellett várni a második torinói gólra, a 70. percben Giorgio Chiellini kihasználta a kapu előtti kavarodást és higgadtan a kapu jobb alsó sarkába gurított.

A képzeletbeli i-re Cristiano Ronaldo tette fel a pontot, egy kezezés után magabiztosan értékesítette a büntetőt. A Juventus így 14 meccs után továbbra is veretlen, ráadásul 13 alkalommal győztesként hagyta el a pályát. A portugál klasszis egyébként ezzel a találatával már tíznél jár, ilyen teljesítményre az elmúlt ötven évben nem volt példa a Serie A-ban. Ráadásul, a 21. században ő a harmadik olyan játékos az olasz bajnokságban, aki sorozatban öt meccsen tudta megzörgetni a hálót.

Időközben a Premier League éllovasa is túl van a maga mérkőzésén, mutatjuk az eredményeket.

Serie A, 14. forduló, eredmények

SPAL – Empoli 2-2 (1-2)
Fiorentina – Juventus 0-3 (0-1)

Később játsszák:

Sampdoria – Bologna 20:30 TV: Digi Sport 1

Olvasói sztorik