Nemzetközi foci

A Wembley Stadiont is okolta az első vereség után a Chelsea edzője

Maurizio Sarri tanácsokat adott az Internek.

A Tottenham Hotspur ideiglenes otthonában, a Wembley Stadionban 3-1-re legyőzte az eddig veretlen Chelsea-t az angol bajnokság 13. fordulójának szombati rangadóján. Győzelmével a Tottenham megelőzte londoni riválisát a tabellán, és feljött a harmadik helyre.

Rosszul játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Talán ez volt a legrosszabb teljesítményünk a szezonban. Olyan stadionban játszottunk, amit nem szeretek. Hatalmas távolság van a lelátó és a pálya között, ezért nem olyan a hangulat, amit Angliában megszoktunk ‒ mondta a lefújás után Maurizio Sarri, a Chelsea olasz vezetőedzője.

A Tottenham legutóbbi hat mérkőzésén már öt sikernél tart, és jó előjelekkel készülhet a szerdai, Internazionale elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Az Inter egy jó csapat, szóval remélem, nem ugyanúgy kezdik majd a mérkőzést, ahogy mi tettünk. Fontos, hogy az első harminc percben féken tartsák őket, mivel a Spurs valóban veszélyes. Az Internek el kell kerülnie a labdavesztéseket a saját térfelén, mert amikor a támadásokról van szó, a Tottenham az egyik leghatékonyabb csapat Európában ‒ magyarázta Sarri.

nyitókép: CRAIG ZADOROZNYJ / PRO SPORTS IMAGES LTD / DPPI

Olvasói sztorik