Nemzetközi foci

Mourinho úgy beoltotta négy sztárját, hogy egyikük máris eligazolna

Luke Shaw-ról, Anthony Martialról, Jesse Lingardról és Marcus Rashfordról fogalmazott meg kemény kritikát az MU trénere.

Nem is Mourinho lenne, ha nem szolgáltatott volna újabb beszédtémát a legutóbbi nyilatkozata után. A Manchester United trénere ezúttal az Univisionnek adott nyilatkozatában kőkeményen kritizálta a csapat négy fiatal játékosát, akikben szerinte sokkal többi rejlik, mint amit a pályán mutatnak. Ha már Manchester: a City klasszisa komoly sérülést szenvedett, nagyon hosszú időre kidőlt…

Bombapopsi, feszes mell – atyaég, milyen szexi a Real-kiszemelt exe!
Nem akármilyen bombázóval járt együtt a River Plate középpályása, Exequiel Palacios.

Manapság nem igazán jellemző az érettség a játékosokra. Hogy pontosabban fogalmazzak, az érettséget a személyiségükre vonatkozóan értem. A mi időnkben ilyenkor már sokkal érettebbek voltunk, sokkal inkább készen álltunk az életre, kevésbé védtek minket. Elkényeztetett kölykök, akikre túlságosan nagy figyelem irányul, mintha burokban élnének. A szűk környezetükben lévő emberek túl gyengéden bánnak velük. Egészen konkrétan Luke Shaw-ról, Anthony Martialról, Jesse Lingardról és Marcus Rashfordról beszélek. Ők mind fiatalok, akikben hatalmas potenciál rejlik, majd meglátjuk, végül mi lesz belőlük. Nincs személyiségük” – idézi a The Sun Mourinho interjúját.

A portugál tréner angol sajtóhírek szerint állítólag kiverte a biztosítékot ezekkel a szavakkal, nem fogadták jól ezt a nyilatkozatot az öltözőben, legfőképpen Anthony Martial viselte nehezen , aki bejelentkezett a vezetőségnél egy privát beszélgetésre, ahol elmondta, hogy távozni akar a téli átigazolási szezonban.

címlapfotó: Laurence Griffiths/Getty Images

Olvasói sztorik