Nemzetközi foci

Iniesta védelmébe vette az agyonkritizált Dembélét

Ettől klublegenda a spanyol zseni.

Rájár a rúd mostanság szegény Ousmane Dembélére, kapja az ívet rendesen. Nemrég Luis Suárez oktatta ki meglehetősen keményen, és a Rangadó arról is beszámolt, hogy járna a Barca az eladásával.

A francia világbajnok aligha bánja, hogy felbukkant valaki, aki védelmébe vette. Az illető a klublegenda Andrés Iniesta, aki a Catalunya Rádióban mondta el a véleményét Dembéléről.

Nehéz véleményt formálnom, hiszen nem vagyok jelen, ugyanakkor az egyértelmű, hogy mindenkinek teljesítenie kell a saját kötelezettségeit – olvasható az eurobarca.hu-n. – Nem tudom, hogy megtörténtek-e azok a dolgok, amiről cikkeznek, és arról sincsen információm, hogy ha igen, akkor hányszor. Nem tudom, hogy a kritikák valósak-e. Így vagy úgy, az öltözőn belül kell őket lerendezni. Egy biztos: Ousmane fantasztikus képességekkel rendelkezik. Ha beszélnek vele az öltözőn belül, akkor meg kell értetni vele, hogy fontosnak kell éreznie magát a csapatban. Ami a Barcelonát illeti, ha a klub mellette tette le a voksát korábban, akkor most sem kételkedhet. Természetesen a játékosnak is bele kell tennie a részét a közösbe. Lényegtelen, honnan jött és mennyiért, amíg az első keret tagja, addig a maximumot kell nyújtania.

Nyitókép: Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images

Olvasói sztorik