Nemzetközi foci

A Manchester City tehetségére megy rá a Real Madrid

Brahim Díaznak nem lenne ismeretlen a spanyol légkör.

Badarság lenne azt állítani, hogy a Real Madrid az utóbbi időben nem a jövőre építene. Elég csak Vinícius Junior bezsebelését megemlíteni, de máris itt az újabb kiszemelt, a Manchester City spanyol tehetsége, Brahim Díaz személyében.

A 19 éves középpályás a Málaga színeiben kezdte meg pályafutását, de első profi meccseit már a manchesterieknél játszotta. Szerves része volt a City utánpótláscsapatainak, az előző szezonban pedig 5 mérkőzésen játszott a „nagyoknál”. Idén pedig már két gólt is szerzett a Ligakupában.

Az AS információi szerint a lejárófélben lévő szerződését nem tervezi megújítani, itt jön a képbe a Real Madrid. A „galaktikusok” ugyanis tárt karokkal fogadnák a fiatal spanyolt, aki januártól bárkivel szabadon tárgyalhat. Egyes feltételezések szerint Marco Asensio módjára vizsgálnák meg, hogy mit tud, ez alapján dől el, hogy a Bernabeuban „fejlődik”, vagy netán kölcsön adják pár évre, hogy minél több tapasztalatot szerezzen.

Maradva még egy kicsit a „főszereplőknél” , nem akármilyen sporit kapott a Real Madrid a hétvégi bajnokijára – klikk a részletekért.

Címlapkép: James Williamson – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik