Nemzetközi foci

A Corinthians középpályásáról tárgyalt a Real Madrid

Pedrinho iránt a Barcelona is érdeklődött, de a királyi gárda lehet a befutó.

Vinicius Juniort és Rodrygót korábban már megszerezte Brazíliából a Real Madrid, a dél-amerikai vadászattal azonban a mai napig nem végeztek a fővárosiak, hiszen az argentin Exequiel Palacios érkezéséről folyamatosan hallani, most pedig egy brazil középpályás leigazolásáról ír a Marca.

A lap úgy tudja, a madridiak elnöke, Florentino Pérez már tárgyalt is a Corinthians elnökével, Andrés Sánchezzel Pedrinho megszerzésével kapcsolatban – közben az is kiderült, hogy sztárcsatárt figyelt a Real az egyik válogatott meccsen.

Észveszejtően szexi, ahogy bikiniben pózol Reus dögös barátnője – FOTÓ
A dortmundi csapatkapitány párja egyre népszerűbb a közösségi oldalakon.

Sánchez ugyanis a napokban Spanyolországban járt, hogy találkozzon a korábbi aranylabdás támadó, a jelenleg a Valladolid tulajdonosaként dolgozó Ronaldóval.

A hírek szerint Pedrinho szerződésében ötvenmillió dolláros kivásárlási ár szerepel. A középpálya több pontján is bevethető játékosra a Barcelona is igényt tartana, ám a Marca úgy tudja, Ronaldo felszínre lépésével eldőlt, hogy Pedrinho a Real Madridhoz igazolt, majd ezt követően pedig kölcsönben a Valladolidnál fog szerepelni.

címlapfotó: Ale Cabral / AGIF / AFP

Olvasói sztorik