Nemzetközi foci

A spanyol drukkerek inkább szeretnék Casillast a kapuban látni, mint De Geát

Sőt, még Kepa Arrizabalaga és Pau López is több szavazatot kapott.

A spanyol válogatott drukkerei az utóbbi időkben tapasztalt gyenge játék miatt már ott tartanak, hogy Iker Casillast sírják vissza a csapat kapujába. David De Gea az angolok és a horvátok ellen sem brillírozott, nem csoda, hogy megingott alatta a poszt, na de, hogy a korábbi Real Madrid-klasszist szeretnék helyette, azt talán még őt is meglepte.

Márpedig a AS felmérése ezt tükrözi. A spanyol sportlap arra volt kíváncsi, hogy a szurkolók kit látnának szívesen az „egyes számú mezben”. A kicsivel több mint százezer szavazat felét Casillas kapta, mögötte a Chelsea hálóőre, Kepa Arrizabalaga végzett, de még a jelenlegi harmadik számú portás, Pau López is több szavazatot kapott, mint De Gea.

Korábban egyébként Casillas úgy nyilatkozott, ha lehetőség lenne rá, szívesen visszatérne a válogatottba, így Luis Enrique számára ott a lehetőség, hogy a tapasztalatra, vagy inkább a friss erőre teszi le a voksát.

Egy biztos, hogy most az ukránok kapusát sem szívesen látnák a kapuban, őrületes bakit mutatott be csapata Nemzetek Ligája-meccsén.

Címlapkép: Ramil Sitdikov / Sputnik

Olvasói sztorik