Nemzetközi foci

Neymar visszatérését nem zárják ki Barcelonában

Thiago Alcántara számára is van visszaút.

José Segura, az FC Barcelona klubmenedzsere úgy nyilatkozott, Neymar visszatérése jelenleg nincs napirenden, de nem zárta ki, hogy ez a jövőben megtörténik.

A brazil csatár tavaly világcsúcsot jelentő 222 millió euróért igazolt a Paris Saint-Germainhez, de már számos spekuláció látott napvilágot arról, hogy visszatér a katalánokhoz, vagy éppen a nagy rivális Real Madridhoz szerződik.

Már elmondtam, hogy egyetlen fiatal játékos, aki elhagyja a klubot a pénz miatt, nem fog visszatérni. Ehhez tartjuk magunkat. De a körülmények Neymar esetében teljesen eltérőek. Mindig értékelnünk kell a piac körülményeit, és fel kell mérnünk, hogy mi a legmegfelelőbb lépés számunkra – nyilatkozta a klubvezető.

Neymarvisszatérésére rásegíthet, hogy a PSG-nek állítólag el kell adnia a legértékesebb játékosai közül egyet…

Hozzátette, Thiago Alcántara ugyanilyen elbírálás alá esik, vagyis visszatérhet, ha ilyen jellegű kérés érkezik – minden bizonnyal a vezetőedzőtől.

José Segura kizárta Ousmane Dembélé eladását, sőt kijelentette, nincs semmi probléma vele.

A francia állítólag megsértette a házon belüli fegyelmi szabályokat, miközben a jelentések szerint a Liverpool és az Arsenal is ajánlatot tett érte. A klubmenedzser azonban tagadta ezeket a híreket.

nyitókép: Julien Mattia/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik