Nemzetközi foci

Felfoghatatlan összeget perkált Ronaldo két üveg borért

Teniszmeccs, opera és szülinapi ünneplés is szerepelt a portugál klasszis londoni kiruccanásán.

Négynapos szabadságot adott a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri azoknak a játékosainak, akik nem csatlakoztak a nemzeti csapathoz a válogatott szünetben, így ezt kihasználva Cristiano Ronaldo minivakációt töltött Londonban a családjával. De azért a Milan elleni meccs után még olyan képen láttuk CR-t, amin eggyel több pénisz volt, mint kéne…

A portugál klasszis és a szerettei egyáltalán nem unatkoztak az angol fővárosban, többek között a helyszínen tekintették meg a jelenleg is zajló tenisz-vb első napján Novak Djokovics győzelmét, megnéztek egy előadást a Royal Opera House-ban, valamint igazán előkelő éttermekben is megmutatták magukat.

És ha már ott voltak, megünnepelték lányuk, Alana Martina első születésnapját, tették mindezt két üveg méregdrága borral. A The Sun úgy tudja, Cristiano Ronaldo a két üveg borért összesen harmincegyezer eurót fizetett (azaz nagyjából 10 millió 13 ezer forintot) – húszezer eurót a Richebourg Grand Crúért, ami a világ egyik legdrágább bora, tizenegyezer eurót pedig egy 1982-es évjáratú  Pomerol Petrusért.

címlapfotó: Mike Kireev/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik