Nemzetközi foci

Gondban Simeone, mind a négy középső védője sérült a Barcelona elleni rangadó előtt

Godín, Giménez, Lucas, Szavics - közülük is csak egynek van igazán esélye visszatérni.

Komoly gondban lehet Diego Simeone a Barcelona ellőtti bajnokin. Bár most válogatott szünet következik, de nem lehet elsiklani afelett, hogy az Atlético Madrid négy középső védőjéből jelen pillanatban egy sem lehetne bevethető.

Diego Godín még az Athletic Bilbao elleni elképesztő fordítás során sérült meg. A bal combjában akadnak izomproblémák, a legfrissebb hírek szerint biztosan kihagyja a Barca elleni rangadót.

Hasonlóan izomsérüléssel küzd José Giménez is, ráadásul ez már a negyedik alkalom, hogy ilyen eset miatt dől ki. Nála van némi esély visszatérésre, de sokkal inkább az várható, ő sem lesz ott a pályán.

Lucas Hernández (aki egyben balhátvédként is operál) esetében már bizakodóbbak az Atlético vezetői, és még így is sokkal nagyobb esélyt adnak arra, hogy előbb tér vissza mint Godín vagy Giménez, de az ő sorsa vélhetően a válogatott szünet közben el fog dőlni.

A montenegrói Sztefan Szavics ugyanott sérült meg ahol az előző hónapban is. Papíron úgy tűnt, a négyes közül benne látható realitás, hogy ott lehet a katalánok ellen, de a hivatalos közlemény már arról számol be, öt-hat hét biztos kihagyás vár Szavicsra.

Simeone számára tehát alapos gondolkodással fog telni a válogatott szünet, legfőképp azzal kapcsolatban, adott esetben kivel, kikkel fogja helyettesíteni a kimaradót vagy kimaradókat.

Címlapkép: TF-Images/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik