Nemzetközi foci

Dembélé ügynöke tiszta vizet öntött a pohárba, minden rendben van Barcelonában

Alaptalanok a francia játékossal kapcsolatos pletykák.

Ousmane Dembéléről az utóbbi időben azt lehetett hallani, hogy egyre inkább csak a gondok vannak vele a Barcelonánál, kezdve azzal, hogy késve érkezett az Inter elleni Bajnokok Ligája-összecsapásra, majd jött a gyomorbántalmas ügye.

Moussa Sissoko, a játékos ügynöke azonban alapjaiban cáfolta azokat a híreket, miszerint a Barcelona már arra gondol, hogyan tudna megszabadulni tőle:

Ousmane remek klubnál játszik, az edző is kedveli, és tudom, hogy a csapat sportigazgatója is meg van vele elégedve, tudja, hogy mindent megtesz a siker érdekében. Szerencsére, tudja, hogy ignorálja a kritikákat. Rengeteg az alaptalan pletyka. Persze az is világos, hogy még fejlődnie kell, de ez teljesen normális az ő korában.”

Dembélé ügynöke konkrétabban is reagált az utóbbi idők vádjaira:

Mindenki nekiesett, mert elkésett az Inter meccséről, amit aztán maga az edző cáfolt meg. Most volt ez a gyomorprobléma. Igaz, hogy kicsit később szólt, de nem érezte jól magát.”

Miközben mindenki azzal foglalkozik, hogy Dembélével mennyi gond lehet, nem szabad elsiklani afelett, ahogy a Barcelona két sztárja csúnyán összeveszett a pályán.

Címlapkép: Giuseppe Maffia / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik