Nemzetközi foci

Hiába a kényszerű cserék, Solarival nem tud hibázni a Real – VIDEÓ

A Celta Vigót is kipipálták a fővárosiak.

A spanyol élvonal tizenkettedik fordulójában a Real Madrid vasárnap este a Celta Vigo otthonában lépett pályára. A vendégek Karim Benzema révén már a 23. percben megszerezték a vezetést (0-1), a szünetben így náluk volt az előny. Érdekesség, hogy Solari az első negyvenöt percben kétszer is kényszerű okokból sérült, Sergio Reguilon és Casemiro is megsérült, helyükön Daniel Ceballos, illetve Javier Sanchez kapott lehetőséget.

Az első óra végén már két gólra rúgott a madridiak előnye: ekkor megint Karim Benzema volt a főszereplő, akinek a lövése Gustavo Daniel Cabralon pattant, meg így öngóllal került nagyobb bajba a hazai együttes (0-2). Pár perccel később aztán szépített a Celta, Hugo Mallo iratkozott fel a gólszerzők közé (1-2), de a hajrában Sergio Ramos (1-3) és Ceballos is eredményes volt (1-4) – a bekk büntetőből talált be az ellenfél kapujába. Mendez a 94. percben még szépített, így alakult ki a 2-4-es végeredmény.

Solarival továbbra is hibátlan a Real Madrid, a fővárosiak a hatodik helyről várják a folytatást, négy ponttal lemaradva az éllovas FC Barcelona mögött. 

Benzema, 0-1

Gustavo Daniel Cabral (öngól), 0-2

Hugo Mallo, 1-2

Ramos, 1-3

Ceballos, 1-4

Mendez, 2-4

címlapkép: Octavio Passos/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik