Nemzetközi foci

Mesut Özil is beszállt a világ leggazdagabb játékosának üzletébe

A német játékos és egykori csapattársa, Mathieu Flamini kozmetikai termékekhez adják nevüket.

Nem is olyan rég beszámoltunk róla, hogy szabadon igazolható a világ leggazdagabb futballistája, Mathieu Flamini. Az is kiderült, hogy a labdarúgás mellett az üzleti életben is sikeres lett a francia játékos hiszen cégének piaci értéke becslések szerint harmincmilliárd euró, vagyis 9750 milliárd forint.

Időközben az is kiderült, milyen ügyben fogott össze korábbi csapattársával, az Arsenal sztárjával, Mesut Özillel.

A Unity névre hallgató kezdeményezés olyan természetes anyagokból álló szépségápolási termékeket dob piacra, melyből a bevételek nagy részét jótékony célra ajánlják fel.

A Unity termékek különlegessége emellett, hogy a csomagolóanyag is rendkívül könnyen lebomló „összetevőkből” áll. Flamini számára egyébként rendkívül fontos a környezetvédelem, ő maga is eszerint próbálja elérni céljait:

Úgy döntöttünk, együtt vágunk bele ebbe a projektbe, hogy létrehozzunk egy olyan brand-et, ami az emberek és a bolygó számára is tökéletes. Felelőséggel tartozunk a következő generációnak, ezzel is egyfajta odafigyelésre késztetjük őket. Úgy gondolom, ezzel hatni tudunk az emberekre. Bár egy fecske nem csinál nyarat, de ha mindenki szépen apránként beletesz a közösbe, akkor valami hatalmasat tudunk elérni.”

Címlapkép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik