Nemzetközi foci

Kevesebb mint hat eurót talált a bíróság Ronaldinho bankszámláján

Jókora adósságot felejtett el befizetni a korábbi brazil klasszis.

Egy bíró Brazíliában elrendelte a korábbi brazil világklasszis, Ronaldinho útlevelének bevonását, valamint a bankszámlája zárolását, ám utóbbi egyenlege valamivel kevesebb volt, mint hat euró. A bíró azért vetemedett erre a szigorú ítéletre, mert a korábbi Barcelona-zseni nem fizette be a kétmillió eurós adósságát a hatóságoknak – írja a Marca. És azt olvastad, mi folyik a korábbi klubjánál? Ezt a Serie A-klasszist figyelte a helyszínen a Barcelona.

Mint ismert, Ronaldinho és testvére korábban jókora büntetést kapott, mert védett területen folytattak illegális építkezéseket, a jelzáloghitelük pedig nem volt elég arra, hogy ezt a bírságot teljes egészében kifizessék.

Rossi tisztogatásba kezd; a riporter keményen beszólt Dzsudzsáknak
Leesik az állad, ha meglátod, ki a Barca kiszemeltje.

Ha viszont Ronaldinho jelenlegi életmódját nézzük, akkor nem szabad messzemenő következtetéseket levonni az igencsak „karcsú” bankszámláról, az utóbbi hetekben ugyanis több alkalommal utazott Kínába és Japánba különböző reklámfilm forgatások miatt, valamint a Nike sportszergyártó is nemrégiben adta ki a nevével fémjelzett új stopliscipőket.

címlapfotó: AFP / Adrian DENNIS

Olvasói sztorik