Nemzetközi foci

Öngóllal és tizenegyessel szenvedte ki a győzelmet a Real Madrid – VIDEÓ

Vinícius Junior ismét lendületet hozott a madridiak játékába, Sergio Ramos „panenkázott”.

Ugyan csupán a harmadosztályú Melilla ellen aratott 4-0-s győzelmet a hét közepén a Real Madrid a Spanyol Kupában, ám ez a kis részsiker is nagyon kellett már a fővárosiaknak a sorozatos pofonok után. A kiütést követően bizakodóbban várta a Real Valladolid elleni szombati bajnokit a királyi gárda, ahol első bajnokiján ült a padon az ideiglenes vezetőedző, Santiago Solari – aprópó, olvastad már, melyik sztáredző a Real legújabb jelöltje?

A Real azonban nem ott folytatta, ahol a Melilla ellen abbahagyta, sokkal inkább emlékeztette a játék a szurkolókat a Lopetegui-érában látottakra. Támadásban kevés kreativitás jellemezte Asensióékat, a nagy ziccerek elmaradtak, csupán kisebb helyzeteknél rághatta a körmét a Bernabéu közönsége.

A második játékrészben a Valladolid még egy kapufával is rémisztgetett, ám szerencséje volt a hazaiaknak, de nem csak ekkor, hanem a vezető gól megszerzésénél is. Erre egészen a 83. percig kellett várni, amikor a csereként pályára lépő brazil csodagyerek, Vinícius Junior lövése megpattant Kiko Olivas hátán, a labda pedig a bal alsó sarokban kötött ki.

A 88. percben Benzema harcolt ki egy tizenegyest, amit Sergio Ramos „panenkázva” gólra váltott, így alakult ki a 2-0-s végeredmény.

Kiko Olivas öngólja

Sergio Ramos tizenegyese

címlapfotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency / AFP

Olvasói sztorik