Nemzetközi foci

Román Kupa: a csíkszeredai hősök kiütötték a bukarestieket a kupából – VIDEÓ

Hihetetlenül izgalmas tizenegyespárbaj után jutott tovább a harmadosztályú csapat.

Elképesztő bravúrt hajtott végre csütörtök este a román harmadosztályú FK Csíkszereda, amely a Román Kupa nyolcaddöntőjében a 2–2-es rendes játékidő után a hosszabbításban 3-3-ra végzett, és végül tizenegyespárbajban búcsúztatta a 18-szoros bajnok és 13-szoros kupagyőztes Dinamo Bucuresti gárdáját. Itthon is zajlik az élet: azt tudtad, milyen félelmetes összeget kaszált a Vidi az európai kupameneteléssel?

Az erdélyi csapat első gólját a korábban többek között a Fradi, az MTK és a Puskás Akadémia utánpótlásában is megforduló Majzik Adrián szerezte, majd a kilencven perc során betalált a szintén a felcsútiaknál nevelkedő Magyari Szilárd is, a hosszabbításban pedig Berde István – aki korábban több NB II-es és NB III-as együttest, így a Gyirmótot, BKV Előrét, a Szegedet, a VLS Veszprémet, vagy éppen a Siófokot is erősítette – alakította ki a 3-3-at.

Az „orosz rulettben” pedig az a Bordás Dániel védett három tizenegyest is, aki a 2009-10-es NB I-es idényben bemutatkozhatott az Újpest felnőttcsapatában – a meccs a tizedik kör után dőlt el.

Olvasói sztorik