Nemzetközi foci

Malcom beajánlotta magát az AS Romának

Olasz sajtóhír szerint hiába közölte a brazil támadó, hogy kitart a Barcelona mellett, a kölcsönjáték még lehetséges opció.

Már a nyáron több szakértő is megkérdőjelezte Malcom Barcelonába igazolását, néhány hónap elteltével pedig talán már nem túlzás kijelenteni, hogy hatalmas melléfogás volt a katalán csapat számára ez az üzlet. Mint ismert, a nyári átigazolási szezonban az AS Roma már hivatalosan is bejelentette a brazil szélső érkezését, aki aztán végül a katalán főváros felé vette az irányt és nagy meglepetésre a gránátvörös-kékekhez írt alá. Ha már Barca, nem mehetünk el szó nélkül a nagy bejelentés mellett: eldőlt, játszhat-e Messi Madridban.

A francia élvonalbeli Bordeaux-tól távozó játékos a bajnokságban csupán huszonöt, míg a Király-kupában nyolcvan percet kapott, így nem meglepő, hogy az újabb klubváltásáról szólnak a hírek.

Contét kikosarazták Madridban; Zidane nagy visszatérésről beszél
Dzsudzsák újra a magyar válogatottban? Ha a lába engedi…

Malcom azonban éppen a napokban jelezte, hogy ő bizony kitart a Barcelona mellett és megharcol a helyéért, a Corriere dello Sport szerint ez viszont nem jelenti azt, hogy a kölcsönjáték lehetősége ki lenne zárva. Az olasz lap úgy tudja, Malcom már fel is ajánlotta magát az AS Romának, amelynél azonban nem feledkeztek meg a brazil szélső sportszerűtlen nyári húzásáról, így nem biztos, hogy kérnének újra belőle.

Egy biztos, a Malcom-ügy folytatása következik…

címlapfotó: Benjamin CREMEL / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik