Nemzetközi foci

Lionel Messi újra edzésbe állt

Sérülése után 11 nappal megint pályára lépett a Barcelona csatára.

Lionel Messi szerdán ismét edzésbe állt ‒ írja klubja, az FC Barcelona honlapja.

Az argentin csatár október 20-án gólt szerzett és gólpasszt adott a Sevilla ellen 4-2-re megnyert bajnoki mérkőzésen, de már az első félidőben le kellett cserélni, mert a 16. percben ráesett a karjára.

Messi jobb karjában eltört egy csont, ezért körülbelül három hétig nem léphet pályára. Ki kellett hagynia az Internazionale elleni hazai Bajnokok Ligája-meccset ‒ de a lelátón természetesen ott volt ‒ és a Real Madrid elleni rangadót, illetve nem játszhat az Inter elleni milánói találkozón, a Rayo Vallecano és a Real Betis elleni bajnokin, valamint a CD Leonesa elleni kupameccsen.

A katalán klub beszámolója szerint szerda reggel, 11 nappal a sérülése után ismét edzésbe állt. Nem volt egyedül, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Gerard Piqué és Jordi Alba is vele együtt gyakorolt, hiszen ők nem lépnek pályára ma este a kupameccsen.

Sergio Busquets és Marc André Ter Stegen engedélyt kaptak, hogy kihagyják az edzést.

Messi valószínűleg novemberben, a válogatott mérkőzések miatti szünet után térhet vissza, november 24-én az Atlético Madrid elleni rangadón már biztosan futballozhat.

nyitókép: twitter.com/FCBarcelona

Olvasói sztorik