Nemzetközi foci

Üveggel dobálták Neymart a Marseille-drukkerek, ezen már ő is kiakadt – FOTÓ

A PSG sztárja szerint egyértelmű, hogy büntetést érdemelnek a szurkolók.

Vasárnap este az Olympique Marseille sem tudta megállítani a Paris Saint-Germaint, amely a 2-0-s idegenbeli sikerével tizenegy fordulót követően továbbra is százszázalékos a francia élvonalban. A párizsiaknál ezúttal Kylian Mbappé és Julian Draxler szerezte a gólokat, Neymar egy assziszttal járult hozzá a győzelemhez – ismét leesett az állunk, elképesztő, mit művelt a gólnál Mbappé.

A brazil támadónak nem volt könnyű dolga, a meccs közben többször is kifütyülték őt a marseille-i drukkerek, egy ízben pedig még a szögletet sem tudta elvégezni, mert üvegpalackokkal és érmékkel kezdték el őt dobálni a lelátóról.

Ez a tisztelet hiánya, de nem csak velem szemben, hanem a Marseille-játékosokkal szemben is, ez egyáltalán nem volt korrekt. A bajnokságot irányító szövetségnek muszáj valamilyen kemény döntést hozniuk ezzel kapcsolatban, mert ez így nem mehet tovább, minden alkalommal ez történik, amikor idelátogatunk – mondta felháborodva Neymar, utalva arra, hogy már korábban is megdobálták őt a Velodrome-ban.

Fotó és címlapfotó: Xavier Laine/Getty Images
Olvasói sztorik