Nemzetközi foci

Lopetegui édesapja a Real Madridot okolja a fia körül történő események miatt

Szerinte elvettek tőle ötven gólt azzal, hogy nem igazoltak méltó utódot Cristiano Ronaldo helyére.

Julen Lopetegui számára hamarosan véget érhet a „madridi kaland”, hiszen a Real Madrid vezetőedzőjéről egyre inkább az a hír járja, hogy búcsút intenek neki, ráadásul már az utód személye sem kérdés.

A spanyol tréner édesapja, José Antonio Lopetegui nagyon kifakadt azon, ahogyan fiával bánnak, szerinte egyedül a csapat tehet arról, hogy ilyen helyzetbe hozták. Az El Mundonak – még a vasárnapi El Clásico előtt – többek közt arról beszélt, elvettek a Madrid-edzőtől ötven gólt, azzal, hogy nem igazoltak méltó utódot Cristiano Ronaldo helyére.

Ronaldo szezononként ötven gólt hozott. Hiányzik a csapatnak egy igazi, klasszis gólvágó. De nem hoztak egyet sem. Beszéltek itt Neymarról is, de nem jött senki. Elvettek a fiamtól ötven gólt.”

José Antonio arra is kitért, csak hagyni kéne fiát, hogy belerázódjon a dolgokba, hiszen ő teljesen meg van elégedve azzal a játékosállománnyal, amivel a Real Madrid jelenleg is rendelkezik. Sohasem kritizálja a játékosokat, de ha nincs meg a kellő személy, ő sem tud csodát csinálni.

Mindeközben a „galaktikusok” csapatkapitánya, Sergio Ramos már üzent is az „új” edzőnek, egyetlen nyilatkozattal alaposan helyre tette.

Címlapja: Aitor Alcalde/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik