Nemzetközi foci

A Real Madrid legendája megvédte Lopeteguit

Szerinte hatalmas hiba lenne kirúgni.

A Real Madrid korábbi kiváló csatára, Predrag Mijatovic szerint Julen Lopetegui vezetőedző kirúgása hatalmas hiba lenne, annak ellenére, hogy a közelmúltban pocsék eredményei voltak a csapatnak.

Számomra Lopetegui menesztése most rossz döntés lenne. Kétségtelenül hiba lenne, hiszen a bajnokság megnyerése a legfontosabb dolog, márpedig nagyon közel van a listavezető. Továbbra is hinni kell az edzőben ‒ nyilatkozta az 1998-ban BL-győztes szerb csatár.

Hozzátette, most nem a bűnbak-keresés, hanem a megoldások megtalálása a legfontosabb, mert a játékosok a klubnak olyan játékosai vannak, akik kivezetik a csapatot ebből a nehéz helyzetből, vagyis sikerülhet a továbblépés.

A hírek szerint a játékosok szívesen szabadulnának a vezetőedzőtől, erről ide kattintva olvashatnak!

Mijatovic úgy fogalmazott, reményei szerint Lopetegui bízik önmagában és a szakmai stábjában is.

Talán nem játszanak jól, mert az elmúlt években megannyi sikert értek el, de már nincs velük Cristiano Ronaldo, akinek a nevéhez rengeteg gól fűződik. Ha van egy ilyen játékososod, aki távozik, meg kell oldani a helyettesítését, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy Benzema vagy Bale be tudja tölteni ezt a szakadékot – magyarázta a korábbi sportigazgató.

nyitókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Olvasói sztorik