Nemzetközi foci

A hosszabbításban dőlt el a milánói derbi – VIDEÓ

Mauro Icardi az utolsó pillanatokban fejelt gólt.

Az olasz futball legfontosabb derbijének újabb mérkőzése következik az olasz bajnokság kilencedik fordulójban, hiszen ismét összecsap az Inter és a Milan. Hogy mivel készültek a két csapat ultrái, IDE kattintva tudod megnézni.

Az első félidőben csak a „hazaiaknak” volt kapura tartó lövésük, ebből kettő volt igazán veszélyes, először Ivan Perisic  érkezett jól a beadásra, majd azonnal meg is célozta a kapu jobb alsó sarkát, de Gianluigi Donnarumma remekül reagált és védeni tudta a próbálkozást. Pár perccel a fordulás előtt pedig Mauro Icardi előtt adódott ziccer, a tizenhatoson belülről próbálkozott, de az egyik védő becsúszva blokkolja a lövést.

A térfélcserét követően az első helyzetre majdnem húsz percig kellett várni, Matteo Politano jól érkezett a beadásra, de ötösről ellőtt labdája nem volt eléggé pontos centikkel elkerülte a kapu jobb oldalát. A kilencven harmadik percig úgy tűnt, marad a döntetlen, ám ekkor Icardi ugrott tökéletesen Vecino beadására, és a pocsékul helyezkedő Donnarumma mellett simán bebólintotta a győztes gólt.

Érdekesség, hogy a meccsen csak úgy záporoztak a sárga lapok, összesen hét darab villant, de a Milan oldalán öten is kaptak ilyesfajta figyelmeztetést.

A mai Serie A fordulóban azért bőven voltak izgalmasabb mérkőzések, elég csak Nagy Ádámék bravúros teljesítményére, vagy az európai topligák lúzercsapatára gondolni.

Icardi mindent eldöntő találata

Serie A, 9. forduló, vasárnapi eredmények

Frosinone–Empoli 3-3 (1-1)
Bologna–Torino 2-2 (0-1)
Chievo–Atalanta 1-5 (0-2)
Parma–Lazio 0-2 (0-0)
Fiorentina–Cagliari 1-1 (0-0)
Inter–Milan 1-0 (0-0)

Címlapkép: GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik