Nemzetközi foci

Premier League-topklub Anglia leggyűlöltebb csapata

A szurkolók döntöttek, a Chelsea végzett a lista élén.

Egy adott bajnokság legjobb csapatát könnyedén meg tudjuk állapítani, hiszen csak rá kell nézni a tabella első helyén álló klubra. Azt azonban holmi pontok alapján nehéz megítélni, hogy vajon melyik a leggyűlöltebb a résztvevők közül. A Premier League kapcsán a Mirror erre volt kíváncsi.

Pontosabban arra, hogy a húsz csapat a szurkolókban milyen érzelmet vált ki. Szeretik, gyűlölik, vagy netán semleges az érzés? A második vizsgálati tényező esetében érdekesebb adatokra bukkanhatunk, ugyanis azt a „toplistát” a Chelsea vezeti. A londoni klubot átlagosan a drukkerek több mint kétharmada gyűlöli.

Csupán néhány tizeddel van lemaradva a Manchester United, a dobogó harmadik fokát a Liverpool foglalja el. Az angol bajnok Manchester City igencsak hátrébb, a hetedik pozícióban végzett, ám előtte tornyosul a másik három londoni gigász, West Ham-Arsenal-Tottenham sorrendben.

És ha a Chelsea-nek ez még nem lenne elég, állítólag sztárjátékosukban is felvillant a távozás gondolata, de „szerencséjükre” (vagy még inkább pechükre) csak két csapat kedvéért bólintana rá a váltásra.

Címlapkép: UKSP / SpainDPPI / DPPI

Olvasói sztorik