Nemzetközi foci

Kovac marad, de a Bayern-vezérek nagyon kiakadtak

A vezetőség nem hajlandó elfogadni a német média stílusát.

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze a Bayern München vezérkara, amelyen az elmúlt hetek gyenge szereplése után a nyáron kinevezett vezetőedző, Niko Kovac menesztését várták az újságírók. A horvát szakemberrel kapcsolatban azonban nem történt bejelentés, a bajor klub vezetői azonban kikeltek a médiára. Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgatónak nem igazán tetszett, hogy a német sajtó nyíltan kritizált több Bayern-játékost a német válogatott hollandok elleni veresége után.

A vezetőség egyetért abban, hogy ezt a stílust nem vagyunk hajlandóak elfogadni a továbbiakban a médiától. Az egész a mi játékosainkra, tehát a csapatunkra irányult. Szavakat sem találok arra, hogy miket írtak Manuel Neuerről, akit négyszer választották a világ legjobb kapusának…Mats Hummels és Jérome Boateng  pedig állítólag “nyugdíjas focit” játszik. A sajtó – amely olyan szakértőket alkalmaz, akik korábban a Bayernben szerepeltek – nem ismer határokat.

– mondta Rummenigge, akihez Uli Hoeness elnök is csatlakozott. Hasan Salihamidzic sportigazgató pedig azt is elmondta, hogy a klub teljes vállszéllességgel kiáll a játékosai és Niko Kovac vezetőedző mellet is. A vezetőség egyébként jogi lépéseket fontolgat egyes újságírókkal szemben, akik hamis híreket terjesztenek a médiában.

További hír, hogy legendás sztáredző jelentkezett be a Bayern München kispadjára.

Olvasói sztorik