Nemzetközi foci

Neymar jövő nyáron 220 millióért távozhat a PSG-től – sajtóhír

A brazil zseni párizsi szerződésében van egy záradék...

Hosszú hónapokig attól volt hangos a nemzetközi sportsajtó, hogy a PSG szupersztárja, Neymar lehet a Real Madrid következő galaktikusa. Szerdán aztán újabb transzferbomba robbant, miszerint a 26 éves brazil klasszis megbánta, hogy tavaly nyáron Párizsba igazolt és vissza akar térni a Barcelonához.

Rooney hatalmas gólt rúgott szabadrúgásból – VIDEÓ
Harminc méterről lőtte ki a felső sarkot.

A legfrissebb sajtóhírek szerint az is kiderült, hogy mikor és milyen összegért távozhat a Paris Saint-Germaintől. A Cadena SER spanyol rádióállomás információi szerint ugyanis Neymar szerződésében van egy záradék, ami miatt 2019 nyarán 220 millió euróért kivásárolható és elhagyja a klubot. A rádió arról is beszámolt, hogy a brazil világsztár az elmúlt nyáron már könyörgött a Barca igazgatójának, hogy vásárolja vissza.

Habár a hírek szerint nem boldog Párizsban, Neymar formájára nem lehet panasz: a mostani idényben 11 tétmérkőzésen 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett eddig.

További hír a Barcelonával kapcsolatban, hogy Lionel Messi nem Neymart, sokkal inkább egy másik világklasszist akar a csapatban látni.

Olvasói sztorik