Nemzetközi foci

Itt a vége, Eden Hazard hamarosan aláír – sajtóhír

Ennyit a Real Madridról, a belga rámegy a Chelsea busás szerződésajánlatára.

Ahhoz képest, hogy Eden Hazard egyértelműen a Real Madridban szeretne játszani, most úgy tűnik, pont az ellenkezője fog megtörténni. Pontosabban a La Gazetta dello Sport információi szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy elfogadja a Chelsea ropogós, heti háromszázezer fontról (több mint száztízmillió forint) szóló  szerződésajánlatát.

Ez pedig óriási ütés lehet a „galaktikusoknak” hiszen titkon már arra készülhettek, hogy a belga támadó őket választja majd. Ami viszont a londoniak felé billentheti a mérleg nyelvét, az az a tény, hogy Hazard állítólag nagy csodálója a klub új vezetőedzőjének, Maurizio Sarrinak, aki amióta átvette a Chelsea irányítását, az egyik, ha nem a legveszélyesebb csapata lett a Premier League-nek.

Nem elég azonban, hogy a belga sztár beintett a Real Madridnak, még egyik legfontosabb kiszemeltjük is hátat fordított nekik.

Címlapkép: VI Images via Getty Images

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!