Nemzetközi foci

A szurkolók visszahoznák Neymart Barcelonába

Szavazást indítottak Spanyolországban.

A spanyol Mundo Deportivo szavazást indított a szurkolók számára arról, akarják-e, hogy Neymar visszatérjen a Barcelonába. Mint ismert, a brazil sztár tavaly nyáron világrekordot jelentő 220 millió euróért igazolt a katalánoktól a Paris Saint-Germainhez.

Padlót fogsz a Juventus új szupertriójától – sajtóhír
Nagyban játszanak az olaszok, Jordi Alba, Eriksen és Pulisic is felkerült a radarjukra.

A portál megkérdezte két szakértő véleményét is: Ángel Pérez szerint a brazil csak akkor térhetne vissza, ha elnézést kér a drukkerektől a hiba miatt, amit a távozásával vétett, és sokkal elkötelezettebb lenne a klub irányába. Feltétel az is, hogy sokkal profibb legyen a hozzáállása, nem a cipőfűzőjét kötögesse két percenként. Ha csak a futballra koncentrálna a világ legjobbja lenne, arra pedig miért ne lenne szüksége a Barcának?

Ferran Martínez már máshogy vélekedik, ugyanis Neymar a nem túl elegáns távozásával örökre leírta magát Barcelonában. Az újságíró szerint a brazil szupersztár Párizsban sem igazi vezéregyéniség, és ha Messi árnyékából akart kibújni, akkor lassan megteheti ugyanezt Mbappéval. Martínez szerint sokkal inkább a 19 éves franciára lenne szüksége a Barcának, ugyanis ő lesz a következő évtized legjobbja.

A szurkolók 62 százaléka egyébként akarja, hogy Neymar visszatérjen a Camp Nouba, míg 38 százalék a nemre szavazott. Eddig összesen közel 10 ezer voks érkezett. 

Nem véletlenül indította a spanyol lap a szavazást, ugyanis sajtóhírek szerint Neymar az egész világot megrengető klubváltásra készül.

Olvasói sztorik