Nemzetközi foci

Neymar Messi hiányáról: kár a futballnak

A brazil csillag szerint nagyon rossz, hogy a Barcelona sztárja nem lesz ott a rangadón.

Kedd este igazi csúcsrangadót láthat a közönség, ugyanis Brazília Argentínával csap össze, igaz „csak” barátságos keretek között. A két dél-amerikai gigász meccsének talán legnagyobb hiányzója kétség kívül Lionel Messi lesz, aki a világbajnokság óta nem lépett pályára hazája válogatottjában.

Erről a brazilok csillagának, Neymarnak is megvan a véleménye, aki szerint szomorú, hogy egykori Barcelonás csapattársa nem lesz ott a mérkőzésen:

Akik szeretik a futballt, számukra egyértelmű, ha Messi ilyen hangvételű meccsről marad le, az nagyon rossz. Persze nekünk valamilyen szinten jó, de összességében az argentin hiánya kár a futballnak.”

A Paris Saint-Germain sztárja persze arról is beszélt, hogy ettől még nem lett egyszerűbb dolguk:

Nem szabad leírnunk őket, klasszis játékosokkal van tele csapat. Ott van például Paulo Dybala, az ő játékát kifejezetten kedvelem. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, azt kell játszanunk, amit eltervezünk, de egyik csapat sem mondható igazán esélyesnek. Szoros lesz.”

Ha már a Barcelona szóba került, nemrégiben megdöbbentő eset nyomán került szóba egykori játékosa, most pedig kiderült, rendkívül súlyos büntetés várhat rá.

Címlapkép: Julien Mattia/NurPhoto via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik