Nemzetközi foci

Az Inter sportigazgatója a januári Modric-transzferre: lehetetlen

Piero Ausilio szerint más lehetőségek is vannak, a minőségre mennek a következő átigazolási időszakban.

A nyár folyamán a Real Madrid-drukkerekben egyidőben megállt az ütő, amikor felmerült a hír, Luka Modric az Internazionale csapatánál folytathatja. Mint kiderült, az az ügylet végül nem jött létre, de sokáig arról szóltak a hírek, hogy a milánóiak még nem mondtak le a horvát klasszisról.

A januári transzferidőszakhoz közeledvén ismét felmerülhet a pletyka Modric klubváltásáról (pláne, hogy most milyen rosszul megy a madridianak), de az Inter-szálat maga a klub sportigazgatója, Piero Ausilio „szakította meg”:

Eleve erős keretünk van. Most épp folyamatosan figyeljük kiszemeltjeinket, és biztos vagyok benne, hogy tökéletesen beleillenek majd az elképzeléseinkbe. Modric januárban? Lehetetlen, de tudjuk, hogy mi nem az. A legfontosabb szempont a minőség lesz a következő átigazolási időszakban.”

Tehát a madridisták megnyugodhatnak, januárig legalábbis. Az viszont még továbbra is kérdés, hogy a csapat jelenlegi vezetőedzője, Julen Lopetegui meddig marad a kispadon, ugyanis akár még a Real Madrid korábbi játékosa is átveheti a helyét.

Címlapkép: Aitor Alcalde/Getty Images

Olvasói sztorik