Nemzetközi foci

Milyen Barcelona? Pogba végre nyíltan beszélt a jövőjéről

Többek közt a Premier League trófeáját is szeretné elhódítani.

Hosszú ideje megfejthetetlen rejtvény, hogy mi lesz Paul Pogba sorsa a Manchester Unitednél. Olykor az merül fel, hogy marad, bár a csapat edzőjével, José Mourinhóval korántsem felhőtlen a viszonya. Ezt követi egy Barcelona-szál, majd a Juventus is szóba kerül, és végképp megkeveredünk a francia középpályás jövőjével kapcsolatban.

Pogba a Le Figaronak adott interjújában arról beszélt, hogy a világbajnokság megnyerése után milyen céljai vannak még, pontosabban milyen trófeákat szeretne még bezsebelni:

Még nem vagyok teljesen elégedett, továbbra is éhes vagyok a sikerre. Ott van még a Premier League, a Bajnokok Ligája és természetesen az Európa-bajnokság. Azt szeretném ha a nevem beleégne a futballtörténelembe.”

Persze nem tudni, hogy a Premier League trófeájának elhódítása egyben elköteleződés a Manchester United mellett, de az biztosnak tűnik, hogy más bajnokságra most nem igazán vágyik. És ha már a portugál tréner korábban szóba került, a „vörös ördögök” egyértelműen jelezték, mi várhat Mourinhóra a továbbiakban.

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik