Nemzetközi foci

Ötvenszeres túlerő: ez vár a Vidire a Stamford Bridge-en

Az előzetes várakozások szerint a kezdőcsapatban néhány cserét eszközöl Sarri mester a Liverpool elleni hétvégi rangadóhoz képest.

Ahogy a fehérvéri klub honlapja fogalmaz: a Mol Vidi FC újkori történelmének egyik legnagyobb összecsapása elé néz: a klub csütörtökön a világhírű Chelsea FC ellenfele lesz a Stamford Bridge-en (kezdés: 21 óra, tv: M4 Sport). Az Európa Ligában a magyar csapat kétgólos vereséggel kezdte meg szereplését, míg a londoniak a PAOK legyőzésével indítottak az L-csoportban.

Az egyértelmű, hogy előzetesen a londoni sztárcsapat a soron következő mérkőzés topfavoritja: a pályán sokszoros túlerővel néz majd szembe a magyar csapat, hiszen:

A Transfermarkt legfrissebb adatai szerint a Vidi FC keretének piaci értéke 16,3 millió euróra rúg, ugyanez a Chelsea-nél 851,75 millió eurót mutat, azaz az ellenfél több mint ötvenszeres túlerővel rendelkezik.

A Chelsea három hiányzója, Loftus-Cheek, Pedro, illetve Christensen minden valószínűség szerint nem léphet pályára Juhászék ellen, klasszisokban persze így sem lesz hiány.

A WhoScored jóslata szerint néhány világsztárját pihenteti a kispadon a „londoni kékek” mestere, Maurizio Sarri, hiszen a hétvégi, Liverpool elleni hétvégi bajnoki mérkőzéshez képest David Luiz, Azpilicueta, Kovacic, Kanté, Giroud is Hazard is kikerülhet a kezdőből.

Helyükön Cahill, Zappacosta, Barkley, Fabregas, Moses és Morata kaphat lehetőséget a bizonyításra.

A két csapat várható kezdője a WhoScored szerint:

Chelsea FC – Mol Vidi FC: a várható kezdők – fotó: whoscored

címlapkép: Mike Hewitt/Getty Images

Olvasói sztorik