Nemzetközi foci

Topbajnokságok meccseivel nyert rengeteg pénzt az óbudai fogadó

A Real–Atlético mellett olasz, német és francia bajnoki is szerepelt a szelvényen.

A Rangadón hétről hétre megmutatjuk hazánk legnagyobb nyereményeit a sportfogadás világából – legutóbb például a magyar fogadót nem lepte meg a Real Madrid-zakó, felfoghatatlan összeget zsebelt be –, ezúttal sincs ez másképp, az előző hétvégén is a topbajnokságok rangadói tartották lázban a szerencsejátékosokat.

Egy óbudai tippmixelő hét esemény végkimenetelét tippelte meg hibátlanul, s ezen megérzéseit több módon is játékba adta.

Messi távozik a Barcából? Tragédia a Fradinál, elkergeti a klasszist Mourinho
Összeszedtük a hétfői nap legizgalmasabb híreit.

Egyrészről 6/7-es kombinációban, 200 forintos alaptét – összességében 1 400 forintos tét – mellett, rögtön háromszor is, másrészről 7-es kötésben, szintén háromszor, 200 forintos téttel fogadva. Mivel minden tippje makulátlan lett, így 3×640 237 forintot, valamint 3×248 749 forintot, tehát összesen 2 millió 666 ezer 958 forintot nyert játékosunk, 4 800 forintos kockázatvállalás mellett – írja a Szerencsemix keddi kiadása.

A szelvényen több nagy rangadót is telibe talált a fővárosi fogadó, így például a Real Madrid–Atlético Madrid, a Lille–Marseille vagy a Fiorentina–Atalanta összecsapás végkimenetelét is megérezte.

Íme, a remek tippsor.

tippmix.hu/Szerencsemix

címlapfotó: Patricio Realpe/ChakanaNews/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik