Nemzetközi foci

Magyar gólokkal nyert a DAC, Bogdán megint lehúzta a rolót

Kalmár Zsolt és Vida Kristopher is betalált Szlovákiában, Beséék bravúrgyőzelmet arattak idegenben. Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük

Kalmár Zsolt és Vida Kristopher góljával az FC DAC 2-1-re győzött az FK Senica otthonában a szlovák bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján – előbbi tizenegyesből volt eredményes, utóbbi pedig, miután hibázott egy büntetőt, a hajrában akciógóllal vette be az ellenfél kapuját.A dunaszerdahelyiek mindhárom magyar játékosa, Kalmár, Vida Kristopher és Vida Máté is végigjátszotta a meccset.

A Bundesligában egymás ellen lépett pályára a Szalai Ádámot is a soraiban tudó Hoffenheim és a Gulácsi Péter vezette RB Leipzig – ide kattintva bővebben olvashatsz a rangadóról.

Vele tárgyal a Barcelona; sokkoló Dárdai-nyilatkozat; Ronaldo megtörte a csendet
Erős a szombat: egyetlen fontos hírről se maradj le!

Korcsmár Zsolt a kispadról nézte végig, ahogyan csapata, a dán élvonalbeli Midtjylland hazai pályán 5-2-ra kiüti a Hobrót. Az éllovas otthonában arattak bravúrgyőzelmet Bese Barnabásék, a Le Havre 1-0-ra megverte idegenben a Metz gárdáját a francia másodosztály kilencedik fordulójában – a magyar jobbhátvéd végigjátszotta a mecset.

Gyurcsó Ádámot a 90. percben cserélte le edzője a Dinamo Zagreb elleni rangadón a horvát élvonal kilencedik fordulójában, a Hajduk Split 0-0-ra végzett. Bogdán Ádám ismét lehúzta a rolót a Hibernian FC-ben, a magyar kapus a skót élvonal hetedik fordulójában már harmadjára nem kapott gólt a most futó szezonban, csapata 1-0-ra nyert a St. Mirrennél – honlapunk úgy tudja, Marco Rossi is elégedett a kapussal, ezért erre a döntésre szánta el magát.

Olvasói sztorik