Nemzetközi foci

Kész röhej, mit mondott Mourinho az újabb MU-vereség után

Két játékvezetői hibával magyarázta a bizonyítványt a portugál tréner.

Ahogyan arról a délután folyamán már beszámoltunk, a másodosztályú Derby County elleni Ligakupa-kiesést követően ezúttal az angol bajnokságban kalapálták el a José Mourinho vezette Manchester Unitedet – ezt nézd, milyen parádés gólokkal nyert a West Ham United!

Az Opta Joe statisztikája szerint legutóbb az 1989-90-es élvonalbeli bajnokságban szerzett kevesebb pontot az első hét fordulót követően az MU, akkor hét egységet gyűjtött össze a csapat, most tíznél jár.

Ilyen merész cicivillantást még nem láttál Ronaldo exétől – FOTÓ
Minden korábbinál forróbb képeket posztolt a szuperszexi chilei modell.

A kárörvendőknek ezúttal sem okozott csalódást a portugál tréner a mérkőzés utáni nyilatkozatában, ugyanis még tőle is ritkán hallható magyarázkodásokba kezdett, egyesével kielemezte a kapott gólokat.

A csapat, amely ilyen megtört mentális állapotban érkezik a meccsre egy rossz eredményt követően és öt perc után gólt kap, az egyáltalán nem nevezhető jó kezdésnek. Felipe Anderson gólja lesről született, aztán még az első félidőben sikerült jól reagálnunk, változtatnunk, de egy szerencsétlen öngól után 2-0 lett. Összességében tehát egy lesgól és egy öngól miatt kerültünk kétgólos hátrányba… A szünet után aztán sikerült szépítenünk, de a játékvezető hibája miatt gólt kaptunk, Pablo Zabaleta ugyanis szabálytalankodott Marcus Rashforddal szemben… A harmadik találat mentálisan kinyírta a csapatomat – idézi Mourinho szavait a talksport.com.

címlapfotó: AFP / Ian KINGTON

Olvasói sztorik