Nemzetközi foci

Luka Modric kimondta, amit minden Real Madrid-szurkoló hallani akar

A horvát klasszis ígéri, nemsokára újra a tudása legjavát nyújtja a pályán.

Csupán a bajnokság harmadik fordulójában tette be a kezdőcsapatba Luka Modricot a Real Madrid vezetőedzője, Julen Lopetegui, aki ezt követően sem játszatta végig egyetlen tétmérkőzésen sem az UEFA és a FIFA által is az év legjobbjának választott középpályást.

Ez persze abból a szempontból nem meglepetés, hogy a horvát klasszis számára nagyon hosszúra sikerült az előző idény, a május végi Bajnokok Ligája-döntő után nem sokkal már kezdődött is a világbajnokság, ahol a döntőig vezette csapatát.

Szupersztárra hajt a Real Madrid; Zidane közelít az új csapata felé
Micsoda nap, micsoda hírek – csokorba szedtük a legjobbakat.

Csupán három hetünk volt a pihenésre, ebből az első napokat végig Horvátországban töltöttük, ünnepeltük a világbajnoki ezüstérmet. Ezt követően nem volt könnyű újrakezdeni a munkát a Realnál, az érzelmes pillanatok, amiken keresztülmentünk, teljesen leszívott minket. Az idény elején szükségem volt egy kis időre, hogy újra felvegyem a ritmust, de már egyre jobban és jobban érzem magam. Még néhány meccs, és ismét a tudásom legjavát tudom majd nyújtani a klubomnál – idézi az AS Modric FIFPrónak adott nyilatkozatát.

A horvát játékos szombaton az Atlético Madrid ellen csilloghat, a Real Madrid egyik legfontosabb alapembere viszont hetekre kidőlt.

címlapfotó: Irina RH / Spain DPPI / DPPI / AFP

Olvasói sztorik