Nemzetközi foci

Ez a beszólás még Diego Costától is nagyon vad

Az Atlético Madrid támadója odaszúrt korábbi edzőjének.

Mint ismert, tavaly nyáron viharos körülmények között tette ki a Chelsea keretéből Diego Costát Antonio Conte menedzser – az olasz tréner sms-ben üzente meg neki, nem számol vele a csapatban –, majd ezt követően a spanyol támadó fél év szünet után idén januárban aláírt az Atlético Madridhoz.

Azóta már egyikük sem áll a londoni klub alkalmazásában, Conte az előző szezon végén távozott, jelenleg pedig a csapat nélküli edzők táborát erősíti – ezt nem felejtette el megemlíteni a Marcának adott interjújában a korábbi játékosa, Diego Costa.

Lehidalsz Tipszmiksz Csabi NB I-es ötleteitől
Nem győz a Fradi, felpörög az MTK?

Az emberek azt mondanak, amit akarnak, de az idő mindent a helyére tesz. Nézd meg, hol van most Conte! – szúrt oda a 49 éves szakembernek a spanyol csatár, aki hozzátette, hibázott, amikor a Chelsea-be igazolt, mert nagyon távol áll tőle az a fajta eljárás, ahogyan arrafelé a dolgokat intézik.

– Diego Simeone korrekt és egyenes edző, nagyon kedvelem a személyiségét, ha ő nem szívlel valakit, azt ki is mutatja – mondta a most futó bajnoki szezonban még gól nélkül álló csatár az Atlético Madrid vezetőedzőjéről.

Diego Costa szombaton a Real Madrid ellen találhat be először, a dolgát pedig megkönnyítheti, hogy a királyi gárda alapembere több hétre kidőlt.

címlapfotó: AFP / GABRIEL BOUYS

Olvasói sztorik