Nemzetközi foci

A Juventus egyetlen félidő alatt elintézte Nagy Ádámékat

A magyar játékos végig pályán volt. A Roma és a Napoli is simán nyerni tudott.

Nagy Ádám ezúttal is a kezdőben kapott helyet a Bologna csapatában, a Juventus idegenben azonban túl nagy falat volt. Alig tíz perc elteltével Paolo Dybala tudott betalálni, majd nem sokkal később Blaise Matuidi duplázta meg a hazai gólszámot, ez pedig a végéig elég volt a torinóiaknak, Cristiano Ronaldo ezúttal nem tudott beköszönni.

Többek közt Javier Pastore csodálatos sarkazós góljával győzte le a Roma a Frosinonét. Már a második percben vezetést szereztek a fővárosiak, Cengiz Ünder szép találata ért előnyt, majd jött az argentin játékos villanása. Még a félidő lefújása előtt Stephan El Shaarawy is beköszönt, végül Aleksandar Kolarov állította be a végeredményt.

Sima győzelmet aratott a Napoli a Parma felett a San Paoloban. Lorenzo Insigne villámgyorsan előrébb hozta a hazaiakat, aztán a fordulást követő második percben Arkadiusz Milik növelte kétgólosra a különbséget. A lengyel játékos végül a nyolcvanötödik percben is megzörgette a hálót, így a nápolyiak továbbra is ott vannak a Juventus nyomában.

Serie A, 6. forduló, szerdai mérkőzések

Udinese–Lazio 1-2 (0-0)
AS Roma–Frosinone 4-0 (3-0)
Atalanta–Torino 0-0
Cagliari–Sampdoria 0-0
Genoa–Chievo 2-0 (1-0)
Juventus–Bologna 2-0 (2-0)
Napoli–Parma 3-0 (1-0)

Címlapkép: Matteo Bottanelli/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik