Nemzetközi foci

A dühös Piqué a játékoskijáróban vonta kérdőre a játékvezetőt

A Barcelona védője nem értett egyet Lenglet kiállításával.

Hatalmas meglepetésre vasárnap este csupán 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a Barcelona a Girona elleni spanyol bajnokin.

A vendégek pontszerzését segítette Clément Lenglet kiállítása is – hatalmas vihart kavart a piros lap jogossága, ide kattintva megnézheted te is a szituációt –, az eset mellett pedig nem tudott elmenni szó nélkül a gránátvörös-kékek védője, Gerard Piqué, aki a félidőben az játékoskijáróban várt Jesús Gil Manzano játékvezetőre, hogy magyarázatot kapjon az ítéletre – írja a Marca.

Tényleg azt gondolod, hogy szándékos volt? Hogy Pere Pons szabálytalan volt, aztán pedig Clément…? – vonta kérdőre Piqué a sporit, aki azzal magyarázta az ítéletet, hogy a Barca-védő kitette a könyökét úgy, hogy tudta, közelít a vendégek játékosa.

„A történelem ismétli önmagát” – zárta rövidre a vitát Piqué, utalva arra, hogy már egy korábbi mérkőzésen is meggyűlt a bajuk Manzano játékvezetővel.

A Marca emlékeztet, a Barcelona sztárja 2017 februárjában a Twitteren esett neki a sporinak, aki a Villarreal–Real Madrid bajnokin az egyik ítéletével a vendégeket segítette, Piqué pedig fotókkal próbálta bizonyítani a tévedést. A lap továbbá megjegyzi, ugyanebben az évben Manzano vezette a Barcelona Spanyol Kupa-elődöntőjét, amikor is Sergi Robertót és  Luis Suárezt is kiállította, majd egy később meccsen pedig Neymarnak is piros lapot mutatott fel.

címlapfotó: Urbanandsport/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik