Nemzetközi foci

A Sevilla brutálisan kiütötte a Levantét

Wissam Ben Yedder mesterhármassal ugrott fel a góllövőlista élbolyába.

A LaLiga ötödik fordulójának vasárnapi etapját a Levante-Sevilla mérkőzés nyitotta.

Tizenegy percnyi játék után Pablo Sarabia okosan passzolta oda a labdát Wissam Ben Yedder irányába, ő pedig megindult a kapu irányába, majd ellőtte a labdát, ami a kapu jobb oldalába vágódott. (0-1) A hazaiak villámgyorsan egyenlítettek, Marti Roger kapta a játékszert, majd ragyogó technikával tüzelt a kapu jobb alsó sarkába. (1-1)

A döntetlen eredmény nem volt hosszúéletű, a szabadrúgást követően Daniel Carrico került helyzetbe, magasra emelkedett és befejelte a labdát a léc alá. (1-2) Újabb tíz percre rá Ben Yedder már második találatát szerezte, gyönyörűen bevágta a jobb felső sarokba. (1-3) Majd az első félidő lefújása előtt a Levante kapusa, Oier hatalmasat hibázott, Ben Yedder pedig szemfülesen elcsente tőle labdát, hogy meglőhesse mesterhármasát (1-4)

A Sevilla még végül két góllal toldotta meg addigi teljesítményét, először Andre Silva jókor volt jó helyen, ezért övé lett a kipattanó, amit el is lőtt laposan a kapu közepébe (1-5), majd végezetül Pablo Sarabia zárta a sort, Ben Yedder ezúttal az előkészítésben mesterkedett, Sarabia pedig ügyesen tolta a labdát a bal alsóba. (1-6) A hazaiak azonban nem érték be csupán egyetlen találattal, már a hosszabbításban Moses Simon állította be a végeredményt. (2-6)

Ben Yedder először

Másodszor

És még a fordulás előtt harmadszor

LaLiga, 5. forduló, vasárnapi mérkőzések

Levante–Sevilla 2-6 (1-3)

Később játsszák:

Villareal–Valencia 16:00 TV: SpílerTV 2
Betis–Athletic Bilbao 20:00
Barcelona–Girona 20:45 TV: SpílerTV 2

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik