Nemzetközi foci

Drámai mérkőzésen, az utolsó pillanatban nyert az Inter

Három meg nem adott gól után dőlt el a három pont sorsa.

Az Inter még mindig keresi győztes formáját, ez pedig a Sampdoria elleni mérkőzésen határozottan látszott. A mérkőzés elején leginkább a hazaiak voltak veszélyesek a kapura, ám a vezetést mégis a milánóiak szerezték meg, pontosabban amíg a videóbíró közbe nem szólt. Ugyanis Radja Nainggolan hiába helyezte a labdát a hálóba, az ezt megelőző szabadrúgásnál két Inter-játékos is lesen volt.

A meccs többi részében aztán itt is, ott is akadtak lehetőségek, aztán négy perccel a vége előtt úgy tűnt, Kwadwo Asamoah eldönti a mérkőzést, de gólja előtt már elhagyta a labda a játékteret. Erre válaszként Gregorie Defrel köszönt be, de les miatt ezt is visszafújták, ami pedig a legkomikusabb a dologban, hogy a Sampdoria csatára, a túlzott gólöröm közbeni mezlevétel miatt még sárga lapot is kapott.

Végül Marcelo Brozovic az utolsó pillanatokban bebiztosította a három pontot a milánóiaknak gyönyörű befejezést kínálva ezzel ennek a drámai mérkőzésnek.

A forduló többi mérkőzéséből érdemes kiemelni az egykori Arsenal-sztár elképesztő szólógólját, illetve a Fiorentina győztes találatát szerző játékos szívmelengető gólörömét.

Serie A, 5. forduló, szombati mérkőzések

Parma–Cagliari 2-0 (1-0)
Fiorentina–Spal 3-0 (2-0)
Sampdoria–Inter 0-1 (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik