Nemzetközi foci

Taposás, álomgólpassz és röhejes öngól is volt az Atlético bajnokiján – VIDEÓ

Thomas Lemar vezérletével nyertek a madridiak a Getafe otthonában.

Fontos monacói győzelemmel hangolt a Bajnokok Ligájában a Getafe elleni szombat esti bajnokira az Atlético Madrid, amely számára elképesztően fontos volt a három pont begyűjtése, hiszen az első négy fordulóban csupán egyetlen meccset nyert meg.

A Coliseum Alfonso Pérez stadionban viszont ismét a magabiztos arcát mutatta Diego Simeone csapata, és Thomas Lemar vezérletével 2-0-ra nyert.

A francia támadó középpályás „másfél” góllal vette ki a részét a győzelemből, a 14. percben hatalmas bombát eresztett meg huszonkét méterről, a felső lécről visszapattanó labda pedig David Soria hátáról a hálóban kötött ki – nem ez volt a mai nap egyetlen öngólja, ide kattintva megnézheted a csodálatos fejest a rossz kapuba –, míg a szünet után Koke parádés passza után cselezte ki a kapust és alakította ki a végeredményt.

Nem ez volt azonban az utolsó említésre való jelenet, a 67. percben Antunes durván rátaposott Saúl Niguezre, amiért rögtön piros lapot kapott.

Érdekesség, hogy a Getafe már zsinórban a tizenkettedik egymás elleni összecsapáson nem talált be az Atlético Madrid kapujába a La Ligában.

David Soria öngólja 0-1

Lemar 0-2

A kiállítás

Olvasói sztorik