Nemzetközi foci

Luka Modric szerényen nyilatkozott az Aranylabdáról

A fáradtságról is vallott a Real Madrid játékmestere.

A Real Madrid házigazdaként 3-0-ra legyőzte az AS Roma csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, szerdán. A címvédő spanyol együttes eközben megdöntött egy negatív rekordot, erről ide kattintva olvashatsz!

A horvát játékmester, Luka Modric ismét nagyszerűen játszott, majd a lefújás után elismerte, hogy a világbajnokság után nem volt valami jó állapotban.

Nagyon örülünk, hogy csapatként ilyen jól teljesítettünk, és persze a győzelemnek is. Nagyon komoly teljesítmény volt, sok helyzetet alakítottunk ki, háromnál több gólt is szerezhettünk volna. Szellemileg és fizikailag is fáradt voltam a világbajnokság után, de napról napra jobban érzem magam. Remélem, a továbbiakban is képes leszek úgy játszani, ahogyan ma este ‒ nyilatkozta.

Modric kiemelte, nagyon szeret Casemiróval és Toni Kroosszal játszani a középpályán, hiszen több mint három éve alkotnak egy triót, és szinte csukott szemmel ismerik egymás gondolatait.

A slágertéma mostanság az Aranylabda, aminek a Modric az egyik esélyese, de elmondása szerint ezzel nem igazán foglalkozik.

Büszke vagyok rá, hogy sok szurkoló és számos játékos rám szavazott, de nem túl sokat gondolok a dologra, a legfontosabb nekem a csapat. Ha nyerek, nagyon boldog leszek, de ha nem, az élet akkor is folytatódik ‒ magyarázta.

Érdekesség, hogy Casemiro szerint nem a horvátnak járna az idei különdíj, erről ide kattintva olvashatsz!

nyitókép: Benjamin CREMEL / AFP

Olvasói sztorik