Nemzetközi foci bajnokok ligája

Pool–PSG csúcsrangadóval rajtol a BL: huszonkét ok, amiért nem szabad kihagyni

A párizsiaktól két világsztár is eltiltás miatt maradt ki. Úgy tűnik, mégis rohamozhat a Mané, Firmino, Szalah szupertrió.

A Bajnokok Ligája első csoportmérkőzéseire kerül sor kedden és szerdán. Az első nap rögvest egy igazi csúcsrangadóra is sor kerül, hiszen a legutóbbi döntős, a Liverpool FC hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germaint (kezdés: 21 óra, tv: M4 Sport).

Két bombaformában lévő csapat feszül egymásnak az Anfield Roadon, hiszen „vörösök” öt mérkőzést követően még hibátlanok a Premier League-ben, miközben a párizsiak ugyanilyen mutatóval vezetik a francia tabellát. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Jürgen Klopp bevallotta: a brazil csillag, Firmino játéka szemsérülés miatt kérdéses a rangadón, ám a legtöbb lap, így a WhoScored is előzetesen a kezdőbe várja a világsztárt.

A Liverpoolnál Lovren, Lalllana és  Oxlade-Chamberlain biztosan nem léphet pályára sérülés miatt, de Firmino mellett Origi és Solanke játéka is kérdéses. A túloldalon sérülés miatt Dani Alvesre és Kuzawára nem számíthat Thomas Tuchel, míg Buffon és Verratti még az eltiltását tölti (az előző szezonból).

Az esti csúcsrangadó várható kezdői:

Liverpool–PSG, a várható kezdők – fotó: WhoScored

címlapkép: Mark Robinson/Getty Images

Olvasói sztorik