Nemzetközi foci

Szívszorító titok derült ki a PL-sztárról: megható, hogyan vállalta a játékot

Az Everton-játékos felesége elárulta, a középpályás édesapja éppen a héten hunyt el.

Szívszorító információt árult el a hétvégi Premier League-mérkőzéssel kapcsolatban az Everton-játékos, Morgan Schneiderlin felesége a közösségi oldalon. Camille Shneiderlin egy hosszabb posztban fejtette ki, hogy a középpályás édesapja az elmúlt héten elhunyt, ám ő hihetetlen elkötelezettséget tanúsítva a labdarúgás iránt, ennek tudatában is vállalta a játékot a West Ham United ellen.

Csak egy üzenet, hogy elmondjam, milyen büszke vagyok rád, férjem, hogy azok után is próbáltál a csapatodért játszani, amit a héten át kellett élned. Az édesapád elvesztése… Nagyon remélem, hogy néhány ember soha nem kérdőjelezi meg újra az elkötelezettségedet, vagy nem mondja azt, hogy te nem nyújtod a legjobbodat a pályán, mert ők akkor egyáltalán nem tudják, milyen személyiség is vagy valójában, milyen profi és keményen dolgozó játékos vagy – szólt az üzenet egy része a feleségtől.

Hétfő délután aztán már maga a játékos, Morgan Schneiderlin is intézett néhány búcsúszót az édesapjához az Instagramon, amihez egy közös korábbi fényképet mellékelt.

A francia játékos aztán az eredmény miatt is szomorkodhatott, az Everton 3-1-re kikapott otthon a West Hamtől, sőt, egy másik londoni csapat, az Arsenal is begyűjtötte a három pontot, méghozzá ennek a parádés gólnak köszönhetően is.

címlapfotó: Stu Forster/Getty Images

Íme Schneiderlin posztja és közös fotója az édesapjával.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik