Nemzetközi foci

A szakíró kikotyogta: Ronaldo nem így akart távozni a Realtól

Balague szerint a portugál ikon úgy érezte, nem szeretik már eléggé a madridiak. A Juve soha nem lesz számára olyan, mint a spanyol klub?

A mindig jól értesült spanyol újságíró, Guillem Balague még 2015-ben írt könyvet Cristiano Ronaldóról, a kiadás bővített változata pedig Olaszországban máris kapható. A téma természetesen a portugál ikon nyári, torinói klubváltása. Mint ismert, hétvégén a a Juventus FC hazai pályán 2-1-re verte a Sassuolót. A „zebrák” mindkét találatát Cristiano Ronaldo jegyezte: az első, emlékezetes gólt ITT mutattuk videón, a másodikat pedig ITT.

Cristiano úgy érezte, már nem szeretik eléggé a Realnál. Nem csak több pénzt akart, hanem egyszerűen mindent. Amikor jelezte távozási szándékát Florentino Péreznek, biztos vagyok abban, hogy nem ilyen távozásban gondolkozott. Cristianónak a Juventus soha nem lesz olyan, mint a Real Madrid, a várakozásait meglátásom szerint máris alább adta.

Ronaldo csak azt akarja, hogy szeressék?

Cristiano úgy nőtt fel, hogy sohasem érezhette az alkoholfüggő édesapja szeretetét. Szerintem Ronaldo még mindig ezt a szeretet keresi, amit soha nem kapott meg. Cristiano sokkal őszintébb, mint Messi, így a hibáit is láthatjuk. A portugál ikon egyszerűen éhes a szeretetre, de nem tudja, hogyan szerethetnék őt még jobban

– fogalmazott a szakíró.

Cristiano Ronaldo hétvégén duplázott a Juve színeiben – fotó:  Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images

címlapkép: Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik