Nemzetközi foci

Mourinhót a kínos orra esésről kérdezték, egészen zseniálisan reagált

A Manchester United trénere azt mondja, direkt esett el, hogy tudjanak róla írni valamit az újságírók.

Futótűzként terjedt az interneten a múlt héten az a videó, amiben José Mourinho, a Manchester United menedzsere megbotlott és orra esett a Wembley stadionban – ide kattintva újra megnézheted a kínos pillanatokat. A portugál trénert a pénteki sajtótájékoztatón megkérdezték az újságírók, hogy megsérült-e az esés közben, valamint hogyan emlékszik vissza a szituációra – a válasz egészen elképesztő volt, mindenki nevetett a teremben.

Néhány ember felhívott, hogy essek el a Wembleyben, mert mindig szükségük van valami hírre velem kapcsolatban. Tehát szándékosan tettem, hogy ti tudjatok írni rólam valamit. Ez egy elég jó műesés volt, sikerült megvédeni a telefonomat, ez mindenképpen jó. Nem ért tizenegyest, talán csak egy sárga lapot – mondta nevetve Mourinho.

A Premier League most futó szezonját két-két győzelemmel és vereséggel kezdő Manchester United szombat este a százszázalékos Watford otthonába látogat.

címlapfotó: AFP / Lindsey PARNABY

Eto'o még mindig hatalmas király: 37 évesen lőtt álomgólt – VIDEÓ
Élete egyik, hanem a legszebb gólját szerezte a 37 éves kameruni csatárklasszis Samuel Eto’o, aki az al-Sahanija elleni katari bajnokin
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik