Nemzetközi foci

A Manchester United ellen szakadt meg a Watford remek sorozata

José Mourinho csapata Lukaku és Smalling góljával vitte el a három pontot a Vicarage Roadról.

Három forduló alatt két vereséget is összeszedett a Manchester United, így mindenképpen jót tett a lelkeknek a válogatott szünet előtti győzelem a Burnley ellen, már csak az volt a kérdés, milyen formában térnek vissza José Mourinho menedzser játékosai a klubhoz. A feladat nem volt egyszerű, a Premier League-et százszázalékos mérleggel kezdő Watfordhoz utazott az MU.

Az első játékrészben azonban igyekezett dűlőre vinni a három pont sorsát a vendég együttes, Alexis Sánchez gólját a 24. percben még érvénytelenítette a játékvezető, ám így is jutott szabályos találatra még a szünet előtt. A 35. minutumban Romelu Lukaku közelről sodorta a hálóba Ashley Young bal oldalról érkező beadását, majd három perccel később Fellaini fejelte Smallinghoz a labdát a tizenhatoson belül, aki közelről, fordulásból a léc alá bombázott, 0-2.

Lukaku egyébként a 39. MU-fellépésén a 20. gólját szerezte, nála csupán három korábbi játékos érte el hamarabb a húsz találatot – Ruud van Nistelrooy (26 meccs), Robin van Persie (32) és Dwight Yorke (34).

Korábbi csapattársát szeretné Ronaldo; a Barca megtalálta Suarez utódját
Pörgős szombat áll mögöttünk, lássuk a legizgalmasabb híreket.

A második játékrészben nem adta fel a sárgamezes hazai gárda, a 65. percben Doucouré bal oldali beadását Gray remekül lőtte a bal felsőbe. Egyenlíteni azonban már nem tudott Javi Gracia csapata, a meccset Nemanja Matics 94. perces kiállítása zárta le.

A délutáni találkozón egészen félelmetes szabálytalanság is történt, ide kattintva megnézheted, ahogyan kis híján kiszedte Firmino szemét a Tottenham sztárja.

Lukaku 0-1

Smalling 0-2

Gray 1-2

 

Premier League, 5. forduló

Watford–Manchester United 1-2 (0-2)
korábban játszották:
Tottenham Hotspur–Liverpool 1-2 (0-1)
AFC Bournemouth–Leicester City 4-2 (3-0)
Chelsea–Cardiff City 4-1 (2-1)
Huddersfield Town–Crystal Palace 0-1 (0-1)
Manchester City–Fulham 3-0 (2-0)
Newcastle United–Arsenal 1-2 (0-0)
vasárnap játsszák:
14.30: Wolverhampton–Burnley
17.00: Everton–West Ham United
hétfőn játsszák:
21.00: Southampton–Brighton & Hove Albion

Olvasói sztorik