Nemzetközi foci

Mourinhóról kiderült, hogy mindenkit megnevettet

Romelu Lukaku védelmébe vette a Manchester United menedzserét.

Romelu Lukaku megvédte edzőjét, José Mourinhót: a Manchester United belga labdarúgója szerint a portugál szakember tiszteletet érdemel azért, mert nem rejti el az érzelmeit.

Az embereknek becsülniük kéne, hogy vannak még olyanok, mint ő, hiszen az edzők nagy része akkor is megpróbálja magát boldognak láttatni, amikor nem az ‒ mondta a belga támadó a BBC-nek.

A 25 éves, világbajnoki bronzérmes csatár szerint Mourinho nem futamodik meg a konfliktusok elől, és semmi más célja nincs, minthogy a csapat fejlődjön.

Mindenkivel nyugodt és jó a viszonya, egyszerűen arról van szó, hogy mi, labdarúgók néha elkényelmesedünk. Régebben nem volt abból gond, ha egy edző megszólta a játékosa teljesítményt, manapság azonban szinte mindenki támadásnak veszi ezt ‒ tette hozzá Lukaku.

Állítása szerint őt nem zavarják Mourinho kritikái, mert kemény fából faragták ‒ a többi között ezért is jó a viszonya a vezetőedzővel.

Mindenkit megnevettet az edzéseken, igazi családcentrikus ember, ráadásul mindig küzd a játékosaiért ‒ fogalmazott a belga csatár.

Lukaku tavaly nyáron szerződött a mostani idényben négy forduló után csak tizedik Manchester Unitedhez, és azóta 55 mérkőzésen 30 gólt szerzett.

Csapata szombaton a hibátlan mutatóval rendelkező Watford vendége lesz a Premier League-ben.

nyitókép: OLI SCARFF / AFP

Olvasói sztorik