Nemzetközi foci

Vidi: eldőlt, mennyi lesz a jegyár a Chelsea ellen az EL-ben

A BATE és a PAOK ellen is lehet már a héten belépőt venni.

Csütörtökön kezdődik a jegyértékesítés a Vidi FC hazai csoportmérkőzéseire az Európa Ligában.

A székesfehérvári klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint csütörtökön 10 órától jövő keddig azok válthatják meg bérleteiket a Groupama Arénában sorra kerülő három találkozókra, akik rendelkeznek szurkolói klubkártyával, vagy tavasszal bérletesek voltak, vagy a nyári Bajnokok Ligája-selejtező mind a négy körében váltottak belépőt a hazai felvonásra.

Ezt követően, jövő szerdától péntekig bárki számára elérhető lesz a bérletváltás, míg szombattól már a meccsekre külön is lehet belépőket venni.

Az első körben Székesfehérváron a VidiShopban, Budapesten a Ferencváros stadionjának főpénztárában, míg interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet bérlethez jutni, a második körre az értékesítés a megyeszékhelyen a Tourinformmal és a Petőfi Kultúrtanszékkel bővül, míg a fővárosban a Bálnával.

A BATE Boriszov és a PAOK elleni találkozókra 4000 és 7000 forint közötti összegbe kerül egy jegy, míg a Chelsea elleni mérkőzésre 7000 a legolcsóbb és 19 ezer a legdrágább belépő.

Előbbi két összecsapásra 3500 forintért váltható kedvezményes jegy a 14 éven aluli gyermekek, a nyugdíjasok és a mozgáskorlátozottak számára. A négy különböző kategóriájú bérlet ára három meccsre 12, 16, 20 és 28 ezer forint, a kedvezményes pedig 11 000 forint.

A Vidi szeptember 20-án a fehérorosz, november 8-án a görög, míg december 13-án az angol együttest fogadja, mindhárom találkozó 18.55-kor kezdődik.

Olvasói sztorik